Man: 12.00-21.00 Tir-Tors: 07-00 - 16.00 Fre-Lør: stengt
22 51 66 10
Hoffsveien 15, 0275, Oslo
5/5 Poeng i kundescore 🤩
VEGGISBURGER
INGREDIENSER
-
400 g kokte eller hermetiske kikerter
-
olivenolje
-
3 store løk
-
4 hvitløkfedd
-
1 ss worcestershiresaus (kan erstattes med soyasaus)
-
salt + pepper
-
2 ts spisskummen
-
1 ts koriander
-
Juice PLUS+ Complete Soup
-
1 ss tomatpuré
-
1 stort egg
-
4 burgerbrød, fullkorn
-
pesto
-
litt bladsalat
-
sylteagurk
-
noen tomatskiver
SLIK GJØR DU
-
Hakk hvitløk og 2 løk og stek dem i olivenolje.
-
Ha i spisskummen og koriander.
-
Smak til med salt og pepper.
-
Tilsett worcestershiresaus og tomatpuré.
-
Hell i 2/3 av kikertene og Juice PLUS+ Complete-suppen.
-
Tilsett egget mot slutten og bland alle ingrediensene til en smidig deig.
-
Tilsett resten av kikertene (hvis deigen er for løs, kan du tilsette brødkrumme).
-
Form deigen til flate kaker og legg dem på et stekebrett med bakepapir.
-
Stek dem i ovnen ved 190 grader i 10–15 minutter.
-
Snu burgerne og la dem steke videre i 10 minutter.
-
-
I mellomtiden skjærer du den siste løken i ringer.
-
Fordel pesto, salat, tomatskiver, løkringer og sylteagurk i brødene og legg på burgerne.