Tilbake

Behandling av Olav

: Behandling av Olav

 

Olav ble født med en tydelig sinnarynke. Han var stort sett misfornøyd og utilpass da han var baby. Han ville ikke sove  og han ble av og til så sint at han kunne gråte seg bort og besvime  da han var 6 måneder. Vi tenkte tidlig at det var noe som var årsak til at sønnen vår var så lite fornød med livet sitt. Da han var 6 år fikk han diagnosen Tourettes syndrom.

 

Olav var ofte i konflikt med andre barn på skolen. Han var mye sint og urolig. Han slet med store søvnvansker og konsentrasjonen var heller laber i forhold til mye av det som skjedde på skolen. Det var mange barn som ertet Olav fordi han hadde så mange tics. Noen barn uttrykte at de var redde for sønnen vår og mammahjertet mitt var dypt fortvilet. Vi fikk mange telefoner fra skolen og andre foreldre rundt situasjoner som handlet om Olav sin atferd. Vi var dypt fortvilet. Vi søkte hjelp hos mange forskjellige: Bup, naprapat, refleksolog, ppt , leger, fysioterapi ja, listen ble lang. Ingen ting hjalp.

 

En dag da vi snakket med en venn av oss om utfordringene våre, nevnte han KA- klinikken. Han sa at han hadde hørt at Kasper jobbet med barn som hadde forskjellige utfordringer med ADHD og Tourettes.

 

Vi ringte umiddelbart. Og det har vi aldri angret på. Vi fikk komme til Kasper senior og han startet straks behandling av Olav. Kasper og Tine  ga Olav diverse behandlinger over noe måneder. Vi merket umiddelbar bedring på det meste. Vi startet med Juice Pluss  og Olav sitt sinne var det første som forsvant.

I løpet av et år har vi fått en helt “ny” sønn. Vi har fått et barn som konsentrerer seg bedre på skolen, ticser mindre, sover bedre og i tillegg har Olav, for første gang ,blitt valgt som trivselsleder på skolen. Dette innebærer at Olav er en av de som er ute i friminuttene og hjelper andre barn med å finne seg til rette ute i skolegården. Det er faktisk helt fantastisk. Det beste av alt er at sinnarynken er borte og vi har en gutt som smiler og har lyst på livet.

Vi er evig takknemlig for den hjelpen og støtten vi har fått fra Kasper. Vi har opplevd å bli tatt på alvor og bli møtt med forståelse og respekt. Det var noe alle i vår lille familie sårt trengte. Olav sier ofte:” Det kan Kasper fikse for oss,” dersom han møter på noe vanskelig. Takk, Kasper.

 

Med vennlig hilsen Anki

 

Lukk meny